Brisa’ya felis’te büyük ödül

Brisa’ya felis’te büyük ödül

Brisa, 25’inci kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere hayata geçirdiği 360 derece iletişim çalışmalarıyla MediaCat Felis Ödülleri’nde En İyi İtibar...

Brisa, 25’inci kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere hayata geçirdiği 360 derece iletişim çalışmalarıyla MediaCat Felis Ödülleri’nde En İyi İtibar Yönetimi ve İletişim kategorisinde ‘Büyük Ödül’e değer bulundu.

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, MediaCat Felis Ödülleri’nde ’25.Yıldönümü İletişimi’ projesiyle Büyük Ödül almaya hak kazandı. Brisa’nın ödülü, Brand Week Istanbul çerçevesinde gerçekleşen ödül töreninde takdim edildi.

Brisa’dan Türk ve Japon kültürlerinin ortak değeri turna projesi…

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation ortaklığında 25. kuruluş yıldönümünü kutlayan Brisa, Japon ve Türk ortaklığına vurgu yapmak üzere ortak değerlerin birleştirici gücünden faydalanarak, iki kültürü sembolize edecek sürükleyici bir ana çatı oluşturdu. Tüm konsept ve iletişim çalışmaları, her iki kültürün de ortak değerlerinden turna üzerine kuruldu.

Brisa “25. Yıldönümü İletişimi” için çalışanları, tedarikçileri ve müşterilerini de kapsadığı; çalışanlar için 25. yıl kutlaması, çalışanlarla origami atölyesi, Brisa Akademi ve Müzesi’nin açılışı, basın toplantısı, gala gecesi, WWF işbirliğiyle “Turnalar Hep Uçsun” sosyal sorumluluk projesi, Brisa 25. yıl orkestrası özel konseri gibi iletişim çalışmalarına imza attı. Çalışanları ve uluslararası iş ortaklarıyla beraber yaptığı origamilerden oluşan ağaç ise 25. yıl anısına Brisa Müzesi’nde yer aldı.

Japon kültüründe uzun ömür, sadakat ve iyi şansın; Türk kültüründe ise umudun, refahın, bağlılığın ve şansın simgesi olan turnalar, Brisa’ya Felis’te İtibar Yönetimi ve İletişim kategorisinde Büyük Ödül’ü getirdi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.