Continental'den yeni "Conti Hybrid" lastik serisi

Continental'den yeni "Conti Hybrid" lastik serisi

Continental’in Conti Hybrid lastik serisi, performansı ve verimliliği sayesinde lojistik firmalarının tercihi olmaya devam ediyor. Conti Hybrid lastikler maliyet etkinliği ve güvenliği sayesinde işletme masraflarını optimize ediyor.

Kullanım amaçlarına göre uygun lastik seçimi yapmak, nakliye şirketlerinin filolarının işletme maliyetlerini optimize etmelerinde büyük önem taşır. Piyasanın önemli lastik üreticilerinden Continental’in dünya çapındaki deneyimleri ve filolara özel sunduğu çözümler lojistik şirketlerinden övgüler toplamaya devam ediyor.Hollanda ve Belçikalı nakliye firmalarının bu konudaki deneyimleri, Conti Hybrid lastiklerinin maliyet etkinliğine olan faydasını ortaya koyuyor. Hollanda’nın kimya sektöründeki ürün taşımacılığında uzmanlığıyla tanınmış küresel bir lojistik şirketi olan Den Hartogh için de yüklerin her türlü hava ve yol koşulunda güvenli bir şekilde taşınması, şirketin sürücüleri ve yönetimi için öncelikler arasında yer alıyor. Şirket, çekici ve treylerlerinde Conti Hybrid lastik serisini kullanarak verim artışı sağlıyor. Şirketin Kamyon Taşımacılığı ve Ekipman Hizmetleri bölümünden sorumlu olan Hans den Hartogh: "Conti Hybrid lastikleri ile sürücülerimiz kendilerini her zaman güvende hissediyor. Aynı zamanda lastiklerin yakıt verimliliğinden de oldukça memnunuz. Conti Hybrid lastikleri etkileyici performansı ile göz dolduran özelliklere sahip. Sektörümüzdeki tüm firmalara gönül rahatlığı ile bu lastikleri tavsiye edebiliriz" diyor.continental-lastik.jpg

İşletme masraflarını optimize ediyor

Konteyner taşımacılığında öne çıkan Belçikalı nakliye firması Eskatrans da Continental lastiklerine güveniyor. Eskatrans filosu yaklaşık 40 adet yarı römork traktör ve 40’ın üzerinde konteyner dorseden oluşuyor. Şirket araçlarında ön ve çeker akslarda Conti Hybrid 315/70 R 22.5, römork akslarda ise 385/55 R 22.5 ve 385/65 R 22.5 ebatları kullanılıyor. Eskatrans'ın sahibi Steven Meeus, Conti Hybrid HD3 çeker aks lastiğinin artık piyasada sıcak kaplama olarak bulunmasından da oldukça mutlu olduğunu dile getiriyor. Steven Meeus ayrıca sıcak kaplama ContiRe lastiklerini, filosunu daha da çevre dostu yapan önemli bir unsur olarak görüyor. Meeus açıklamasında: "Kalitesi ve maliyetinden emin olduğumuz için, araçlarımıza ContiRe kaplama lastikleri takıyoruz. Ayrıca, ContiRe lastikleri CO2 emisyonlarının önemli ölçüde azaltılmasına ve çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor" diyor. Continental EMEA bölgesi Kamyon ve Otobüs Lastikleri Geliştirme Bölümü Başkanı Frank Walloch, taşımacılık endüstrisinden gelen olumlu geri bildirimlerden memnuniyetini şu sözlerle açıkladı: "Conti Hybrid lastiklerini şehirlerarası yol ve otoyolda kullanım için geliştirdik. Amacımız, filo operatörlerinin filo maliyetlerini sürdürülebilir bir noktada tutmalarına destek olmak için lastiğin kilometre performansını en üst düzeye çıkarırken yakıt tüketimini en aza indirmek ve kaplama kapasitesini daha da artırmak".

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.