‘Dayton’ lastikleri Brisa ile Türkiye yollarına çıkıyor

‘Dayton’ lastikleri Brisa ile Türkiye yollarına çıkıyor

Brisa, dünyanın en büyük lastik üreticisi Bridgestone Corporation’ın markalarından biri olan Dayton’ı Türkiye pazarına sunuyor. Bridgestone tarafından...

Brisa, dünyanın en büyük lastik üreticisi Bridgestone Corporation’ın markalarından biri olan Dayton’ı Türkiye pazarına sunuyor. Bridgestone tarafından geliştirilen ve üretilen Dayton markası ekonomi beklentisi olan müşterilere ideal bir performans sunuyor.

Bridgestone tarafından dünyanın çeşitli fabrikalarında üretimi yapılan ve dünyanın birçok noktasında satışa sunulan Dayton markalı lastikler, Brisa tarafından Türkiye pazarına sunuluyor. Nisan 2014 itibariyle yollara çıkacak olan Dayton markası, Brisa’nın Türkiye’de satışa sunduğu 3. lastik markası olacak.

Başlangıç olarak 13-14-15 jantlarda, ekonomi segmentindeki otomobiller için toplam 4 ayrı desende (D100, D110, D210 ve D320) Türkiye pazarına sunulan Dayton markalı lastikler, kalitesinin yanı sıra uygun fiyatı ile de dikkat çekiyor.

Dayton, fren performansı ve yol tutuş emniyet kriterleriyle beraber ömür performansı ile de beklentilere cevap veren bir lastik. Özellikle bu segment için ıslak zemin performansı dikkat çekici seviyede.

Fransa, İspanya ve İtalya’da üretimi yapılan Dayton, Avrupa’da yapılan testlerden yüksek not alarak hem kuru hem ıslak zemin performansı ile dengeli bir lastik sunuyor.

Dayton markalı lastikler,  Bridgestone, Lassa, Lastiğim ve OtoPratik tabelalı yetkili satış ve hizmet noktalarında araç sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.