DFDS / primeRail'den Sete'den Köln'e yeni tren hizmeti

DFDS / primeRail'den Sete'den Köln'e yeni tren hizmeti

DFDS / primeRail, Intermodal operasyonlarını Sete'den Köln'e yeni bir demiryolu hattıyla genişletiyor. Şirket, Sete ve Köln arasında iki gidiş-dönüş seferi sunacak ve haftalık bir gidiş dönüş daha eklemeyi planlıyor.

DFDS / primeRail, Sete'den Köln'e yeni bir demiryolu hizmeti başlatarak şirketin intermodal operasyonlarını daha da geliştiriyor. Şirket yakın gelecekte 3 gidiş-dönüş sefer düzenlemeyi planlıyor. DFDS / primeRail, DFDS müşterilerine Türkiye'den Köln'e alternatif bir rota ile İspanya ve Fransa'dan yeni bir kıta hattı sağlayacak.

Hat, Sete'de başlayacak ve DFDS'nin Sete'yi bir ulaşım merkezi yapma stratejisini ortaya koyacak. DFDS, Türkiye'yi İngiltere'ye bağlayacak bir teklifle Sete'den Calais'e yeni bir hat da başlatacak.

patrick-zilles.jpgprimeRail Gmbh CEO’su Patrick Zilles yeni hatla ilgili olarak ilgili şöyle konuştu: “DFDS Akdeniz İş Birimi’nin yeni demiryolu hizmeti, DFDS'nin Türkiye'deki müşterilerine Türkiye'den Köln'e ulaşım için alternatif bir çözüm sunacak. Ayrıca Sete'den Calais'e yeni bir hat açmayı ve Türkiye'yi İngiltere’ye bağlamak için yeni bir çözüm sunmayı planlıyoruz."

DFDS Hakkında: DFDS, Avrupa'da taşımacılık ve nakliye hizmetleri sunmaktadır. 8.000'den fazla nakliyeci, DFDS’nin gemi ve liman terminali hizmetlerine ek olarak esnek taşımacılık ve lojistik çözümlerine güveniyor. DFDS’nin 10.000 binden fazla çalışanı, 20’den fazla ülkeden oluşan ağında yer alan gemilerde ve ofislerde görev alıyor. 1866 yılında kurulmuş olan ve merkezi Kopenhag’da bulunan DFDS, Nasdaq Kopenhag'da işlem görüyor.

dfds-primerail2.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.