“Erzincan-Trabzon demiryolu saçma bir proje”

“Erzincan-Trabzon demiryolu saçma bir proje”

Bir Trabzonlu olarak gerçeği söylediğini ifade eden Saadet Partisi Karadeniz Bölgesi Müfettişi Dursun Ali Düzenli, Karadeniz’e yapılması gereken tren hattının Samsun-Sarp olduğunu aktardı.

Düzenli şöyle konuştu: “Tayyip Bey kendini bu bölgenin çocuğu olarak, Karadenizli olarak söylüyor. Artvin’den Sinop’a kadar da 18 senede en az yüzde 60 oy alıyor. Böyle olduğu halde Karadeniz’e yapması gerekeni yapmıyor. Ben Erbakan Hoca zamanında partinin genel idare kuruluna Tayyip Beyle beraber girdim. 5 sene de Trabzon il başkanlığı yaptım. Okullarımı da birincilikle bitirdim. Bunları beni tanıyın diye söylüyorum. Arkadaşı olarak da Tayip Beye sesleniyorum: Samsun-Sarp’ı yapın. 

 ERZİNCAN-TRABZON DEĞİL SAMSUN-SARP

Samsun-Sarp Demiryolu Karadeniz’in can damarıdır. Bizim raylı sisteme ihtiyacımız var. Kusura bakmayın Samsun-Sarpın yapılmaması enayi yerine konmaktır. Karadeniz’in birinci yatırımı Samsun-Sarp’tır. Erzincan-Trabzon demiryolu bir şey değildir onu sonra ister yap ister yapma. Samsun-Sarp’ın Çin’e kadar yolu var. Bunu Trabzonlu olarak söylüyorum. Hakiki proje Samsun-Sarp’tır, Erzincan hattı hikayedir, kandırmacadır. Karadeniz milletvekilleri de Samsun-Sarp hattı üzerinde ittifak etmeli. ”        

KAYNAK:ORDU OLAY

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum