Goodyear, Akdeniz'de Merlas Oto ile daha güçlü

Goodyear, Akdeniz'de Merlas Oto ile daha güçlü

Goodyear’ın 2015 yılının son çeyreğinde faaliyete geçen en önemli satış ve servis noktalarından birisi olan Merlas Oto Lastik, görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

Goodyear’ın Mersin ili Akdeniz ilçesinde faaliyete geçen, satış ve servis hizmeti veren bayisi Merlas Oto Lastik, ticari ve binek grubu müşterilerine yönelik görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Kaliteli ürünlerinin yanı sıra müşteri beklentisi ve memnuniyetini göz önünde bulunduran Merlas Oto Lastik, en son teknoloji ile donatılan sistemi ve servis ekibi ile ticari ve binek grubu müşterilerine hizmet veriyor.

Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde, uluslararası taşımacılık sektöründe söz sahibi olan Aktoğ ve Akay aileleri, yıllardır bölgedeki ticari faaliyetlerinin lastik sektöründeki yeni iş koluna katkısı olacağına inandıklarından, Goodyear markası ile yatırım kararı aldıklarını ve ortak girişimle Merlas Oto Lastik’i kurduklarını belirttiler.

Açılışa Mersin/Akdeniz İlçesi Belediye Başkanı Fazıl Türk, Gooodyear Ticari Lastikler Türkiye Satış Müdürü Şaban Güngör, Goodyear Ticari Lastikler Güneydoğu Bölge Satış Müdürü A.Can Satır, OTR Satış Müdürü Hakkı Işınak, Goodyear Ticari Lastikler Ege Bölge Satış Müdürü İbrahim Deniz Köşklük, Bölge İş Geliştirme Yöneticileri Ender Demirçin, Eray Gümüş, Fırat Ündağ ve Güneydoğu Saha Satış Müdürü Mehmet Özbey katıldı.

Merlas Oto Lastik, Mersin ili Akdeniz ilçesinde, alanında uzman olan 4 teknik personel, 1 muhasebe uzmanı, 1 satış müdürü ve 1 sevkiyat sorumlusu ile 1888 m2’lik alanda faaliyet gösteriyor.

merlas-goodyear-(1).jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.