Goodyear'den hafif ticariler için sektörde bir ilk

Goodyear'den hafif ticariler için sektörde bir ilk

Goodyear, EfficientGrip Cargo serisinin en yeni modeliyle hafif ticari araç ürün portföyünü genişletmekle kalmıyor, AXA Sigorta ve AXA Partners işbirliği ile sektörde bir ilke imza atarak hafif ticari araçlar için “Lastik Sigortası Hizmeti” de sunuyor.

Yeni teknolojileri sayesinde, EfficientGrip Cargo 2, yüksek sıcaklıklara ve zorlu yol koşullarına daha dayanıklı ve sırt hamuru kopma yolunma ve ayrılmalara karşı önceki nesline kıyasla %38[1] daha güçlü. Reçine katkılı hamuru yola daha yüksek uyum sağlayarak ıslak zeminde EfficientGrip Cargo'ya kıyasla yüksek sürüş güvenliği ve %8 daha kısa fren mesafesi[2] sunuyor. 

EfficientGrip Cargo 2'nin hızla büyüyen hafif ticari araç segmentindeki tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt veren yeni bir yaz lastiği olduğunu ifade eden Goodyear Tüketici Lastikleri İş birimi Direktörü Ertan San, "Avrupa pazarında en çok satan 10 hafif ticari aracın 8'inde orjinal ekipman olarak tercih edilen Goodyear lastikleri, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışıyor. Bu yeni lastiğimiz, kapsamlı hafif ticari araç ürün grubumuza önemli bir ilave niteliğinde. EfficientGrip Cargo 2’yi geliştirirken Türkiye’de gerçek kullanıclar tarafından gerçekleştirilen ve 3 yıldan uzun süren testler bizim için en büyük referanstı. Yeni ürünlerimizi geliştirirken bayi ve son kullanıcılarımızın deneyimlerini dikkate almaya devam edeceğiz.” dedi.

Goodyear'ın hafif ticari araç ürün portföyündeki diğer ürünler arasında UltraGrip Cargo kış lastikleri ve Vector 4Seasons Cargo 4mevsim lastikleri mevcut.

goodyearefficientgripcargo2_225_65r16c_view5_3_430deg_rim_2.jpgTümü elektrikli araçlara uygun olarak tasarlanan EfficientGrip Cargo 2 serisi, 14 inç ile 17 inç arası 23 üründen oluşan rekabetçi bir ürün gamına sahip olacak ve Ocak ayından itibaren Türkiye pazarında yer alacak

*Goodyear EfficientGrip Cargo 2 deseni özelinde geçerli Goodyear Lastik Sigortası Hizmeti; 14 inç, 15 inç, 16 inç ve 17 inç ebadında satın alınmış EfficientGrip Cargo 2 lastikleri kapsamaktadır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.