Hopa Uluslararası Lojistik Kongresi 24 Ekim'de

Hopa Uluslararası Lojistik Kongresi 24 Ekim'de

Hopa Belediyesi, Artvin Çoruh Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen Hopa Uluslararası Lojistik Kongresi, 24-25 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.

Kongre, Hopa’nın stratejik bir ticaret ve lojistik merkezi olarak önemini vurgulamayı amaçlıyor. Kongre aynı zamanda uluslararası düzeyde bir tartışmayla lojistik sektörünün sorunlarını ele alacak ve yeni yaklaşımlar geliştirecek.

Kongre kapsamında, lojistik alanındaki uzmanlar, akademisyenler ve sektör temsilcileri bir araya gelecek. Konferanslar, paneller ve atölye çalışmalarıyla lojistik sektörünün geleceği, sürdürülebilirlik, dijital dönüşüm ve küresel ticaret gibi konular ele alınacak.

Hopa Belediyesi, Artvin Çoruh Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen Hopa Uluslararası Lojistik Kongresi, lojistik alanının önde gelen isimlerini bir araya getirecek. Kongre, Hopa’nın stratejik bir ticaret ve lojistik merkezi olarak önemini vurgulamayı amaçlıyor. Aynı zamanda uluslararası düzeyde tanıtımını yaparak lojistik sektörünün sorunlarını tartışacak ve yeni yaklaşımlar ortaya koyacak.

Kongre boyunca, kent lojistiği, akıllı ulaşım, yeşil ve sürdürülebilir lojistik, dijital dönüşüm, küresel ticaret ve lojistik altyapısı gibi konularda uzmanlar tarafından sunumlar yapılacak. Katılımcılar, sektörün geleceği hakkında bilgi alacak ve iş birliği fırsatları yakalayacak.

utkucihan.jpeg“Geleceğin lojistiğini şekillendirmeyi hedefliyoruz”

Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan kongreyle ilgili yaptığı açıklamada: “Hopa’nın lojistikteki stratejik önemi, hem coğrafi konumu hem de ticaret potansiyeli ile öne çıkıyor. Bu kongre vesilesiyle, Hopa’nın bu önemini bir kez daha vurgulamak ve geleceğe yönelik iş birliklerini güçlendirmek amacıyla bir arada olacağız. İzmir ve İstanbul’da ulaşım alanında uzun süre çalışmış ve akademik olarak “sürdürülebilir ulaşım” üzerine çalışan biri olarak da bu kongreye ayrıca önem veriyorum.

Hopa bir lojistik merkezi ve buna göre de planlamalar yapılması gerekiyor. Hopa Belediyesi olarak, sürdürülebilir ve akıllı lojistik çözümleri ile geleceğin lojistiğini şekillendirmeyi hedefliyoruz. Kongremizin, katılımcılarımıza yeni perspektifler kazandırmasını ve bölgemize önemli katkılar sağlamasını amaçlıyoruz.

Kongremize katılan tüm konuşmacılar, sektör temsilcileri ve akademisyenler, Hopa’nın lojistik potansiyelini daha da yükseltmek için bir araya gelecek. Küresel ve yerel lojistik trendlerini tartışacağımız, akıllı şehir uygulamalarını konuşacağımız bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacağız. Bütün sektör temsilcilerini ve bu konu üzerine çalışan akademisyenlerimizi Uluslararası Lojistik Kongremize davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hopa Uluslararası Lojistik Kongresi’ne katılmak isteyenler için kayıt ve detaylı bilgi için kongre web sitesini ziyaret edebilirler.

https://hopalogs.artvin.edu.tr/

hopa-lojistik-kongresi-2.jpegLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.