Hursan Lojistik’in her ürün için bir çözümü var

Hursan Lojistik’in her ürün için bir çözümü var

Yaklaşık 5 yıl önce 43 senelik bir grup şirketinin üçüncü bir kolu olarak kurulan Hursan Lojistik, Altaş Ambarlı Limanı’nda depolama hizmetleri veriyor....

Hursan Lojistik’in her ürün için bir çözümü varYaklaşık 5 yıl önce 43 senelik bir grup şirketinin üçüncü bir kolu olarak kurulan Hursan Lojistik, Altaş Ambarlı Limanı’nda depolama hizmetleri veriyor. Şirket, 7 bin metre kare kapalı, 9 bin metrekare açık alanda faaliyetlerine devam ediyor. Tüm sahalarının gümrüklü olduğunun altını çizen Hursan Lojistik İş Geliştirme Müdürü Doğukan Kırımtayyıf, geçici depolama hizmeti de verdiklerini ifade etti.

Yanıcı ve parlayıcı ürünleri olanlar dahil birçok sektöre hizmet verdiklerini söyleyen Doğukan Kırımtayyıf , “Elektronik parçaların ayrı bölümleri, soğuk malzemelerin ayrı bölümleri var. Yani sektörün ne gereksinimi var ise ona bir çözüm sunuyoruz. Her ürün için bir çözümümüz var. Günlük 25 TEU elleçleme kapasitemiz var. Gelen malın çıkışını da yapabiliyoruz. Günlük ortalama 150 TIR ile hizmet verebiliyoruz” şeklinde konuştu.

Toplamda 44 personelle 2 vardiyada hizmet verdiklerini vurgulayan Kırımtayyıf, “Mesai gerektiriyorsa gece 12’ye kadar çalışabiliyoruz. Gümrüğe bağlıyız. Firma isterse işlemler bizim tarafımızdan takip edilip yapılabiliyor. Limana gelen bir gemi, malı bize teslim edip gidebilir ve teslim alacak firmanın da kapısına kadar bu malı teslim edebiliriz. Yani kapıdan kapıya taşıma hizmeti de verebiliyoruz” dedi.

Hursan Lojistik’in her ürün için bir çözümü var

Personele yılda 36 saatlik eğitim veriliyor

Müşterilerimiz günün her saati, en üst düzey yöneticilerimiz dahil, tüm çalışanlarımıza kolayca ulaşabilirler diyen Kırımtayyıf, “Bu açıdan şeffaf ve hızlı bir çalışma anlayışımız var. Personelimiz ile ilgili bazı şirket politikalarımız var. Tüm personelimiz her yıl 36 saatlik bir eğitime tabi tutuluyor. Bu iç eğitimlerle çalışanlarımız hata yapmadan hızlı bir şekilde müşterilerimizin işlerini teslim etmiş oluyor. Bu sayede 2012 yılını sıfır hatayla kapattık. Hiçbir müşterimize zarar vermedik. Bu açıdan da çok başarılı bir yıl geçirmiş olduk” ifadesini kullandı.

“İngilizce önemli”

Çalışanlarının genelde üniversitelerin ve yüksek okulların lojistik bölümlerinden mezun olduğunu söyleyen Kırımtayyıf yabancı dil konusuna vurgu yaparak, “Yabancı dil her zaman lazım oluyor. Özellikle saha yönetici kadrosunda bu durum çok daha ön planda. Çünkü yüklerin ayrıştırılması sırasında çok akıcı bir İngilizce gereksinimi olmasa da malın özelliğini anlayabilecek kadar bir İngilizceye sahip olunması tercih sebebimiz. Kağıda baktığında anlasın o malın ne olduğunu. Yani konşimentoda ne yazdığı anlaması yetiyor” diye konuştu.

Cengiz TEPEBAŞ-LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.