İşte MSC’nin Bahamalar’daki yeni destinasyonu Ocean Cay

MSC Cruises, bu yılın sonlarında ilk misafirlerini ağırlayacak olan Bahamalardaki yeni ada destinasyonu Ocean Cay MSC Marine Reserve ile ilgili yeni bir video yayınladı.

Yeni video ile misafirler, Karayipler bölgesindeki seyahatin bir parçası olarak, yalnızca MSC Cruises’un konuklarına özel olan bu adayı ziyaret esnasında, kendilerini neyi beklediğini ayrıntılı bir şekilde inceleyebilecekler.

Florida, Miami sahiline sadece 65 km uzaklıktaki Ocean Cay MSC Marine Reserve, Batı Bahamalar'daki Bimini adalar zincirindeki bozulmamış bir kara parçasının restore edilmiş endüstriyel kum çıkarma bölgesidir. 120 dönümlük restore edilmiş ada, 64 km2 deniz rezervi ile çevrilidir.

İlk konuklarını 9 Kasım 2019'da ağırlayacak olan bu özel ada ve deniz rezervi, misafirlerini beyaz kumlu plajları, muhteşem mavi renkteki suları ve Bahamaların huzur veren yeşilliği ile kendisinin doğal güzelliğine çağıracak. Konuklar, gemideki ve karadaki tüm mevcut olanaklardan yararlanabilmek adına, gemi ve ada arasında doğrudan geçiş yapabilecekler.

Bu video ile, misafirler adanın bazı özelliklerini keşfedecekler:

  • Eşsiz plajlar Büyük Lagün Plajı da dahil: Adanın ortasındaki koyda yer alan en büyük tek plaj alanı, yüzme ve su sporları için kusursuz berraklıktaki sığ suya sahip bir cennet sunar.
  • İkonik Deniz Feneri: Hemingway tarzı bir bara ve konukların muhteşem deniz manzarasını seyredebilecekleri, içeceklerinin ve canlı müziğin keyfini aynı anda çıkarabilecekleri bir terasa sahip olan 30 metre uzunluğundaki göz alıcı bir yapıdır. Güneş battığında ise konuklar bu deniz feneri ile nefes kesici bir ışık şovunu izleyebilecekler.
  • Seakers Food Court: Uluslararası mutfaklardan hazırlanan çeşitli yemekler sunan bir büfe&restoran.
  • Ice Cream Parlour: Serinlemek için çeşitli dondurma lezzetleri ve kahve seçenekleri sunan, plaja yürüyüş mesafesindeki kafe&dondurma dükkanı.

Ocean Cay, ekolojik ilkelere bağlı kalınarak tasarlandı (mekanların nasıl inşa edildiğinden, adanın nasıl işletileceğine, adada yer alan etkinlik türlerine kadar her detayı ile) MSC Cruises için Ocean Cay'de önceliklerden biri mercanların restorasyonu ve korunmasıdır. Deniz ekosisteminin bir parçası olan mercan, biyolojik çeşitliliği yaratmakta, deniz için bir yaşam alanı sağlamakta ve kıyı hatlarını korumaktadır.

Kasım 2019’dan itibari ile Karayip güzergahlarının bir parçası olarak Miami hareketli tüm MSC Cruises gemileri, Ocean Cay’a uğrayacak.

LOJİPORT

İzlenme: 63863
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar