KKTC’li taşımacılar 3 gün süre verdi

KKTC’li taşımacılar 3 gün süre verdi

Kar-İş Başkanı Fuat Topaloğlu, eylemlerine Cuma gününe kadar ara verdiklerini ifade ederek, çağdaş bir toplu taşımacılık kurulması için önlerinde fırsat olduğunu söyledi. Topaloğlu, “Bırakın kârı araçlara mazot koyamıyoruz” dedi.

Kıbrıs Türk Çağdaş Kamu Araçları İşletmecileri Derneği (Kar-İş) Başkanı Fuat Topaloğlu, Kıbrıs Postası’nda yayınlanan ‘Sabah Postası’ isimli programa telefonla bağlanarak, açıklamalarda bulundu.

“TAŞIMACILIK BİTME NOKTASINDA”

Kar-iş Başkanı Fuat Topaloğlu, toplu taşımacılığın bitme noktasına geldiğini kaydederek, sürdürülebilir bir durumun olmadığını söyledi. Şartlara işaret eden Topaloğlu, her kesimden federakarlık gerektiğini belirterek, yaşananların belli bir kesimin üzerine yüklendiğini söyledi.

“YETKİLİLER, 3 GÜN SÜRE İSTEDİ”

Yetkililerle dün toplantı yaptıklarına işaret eden Fuat Topaloğlu, kendilerinden 3 gün süre istenildiğini ifade etti.

Akaryakıttan indim istediklerini bazı fonların kaldırılması taleplerinde bulunduklarını dile getiren Topaloğlu, önerilerine çalışılacağını söyledi ve hükümetin bu gibi konulara henüz hazır olmadığını söyledi.

“MAĞDURİYET YAŞATMAMAK İÇİN EYLEMİ ASKIYA ALDIK”

Verdiklerin hizmetin bilincinde olduklarını, mağduriyet yaşatmamak için eylemlerini askıya aldıklarını belirten Topaloğlu şu ifadeleri kullandı:

“Eylemi cumaya kadar askıya aldık. Kar-İş, zam ya da fiyat artışı istemez. Bu akaryakıtla toplu taşımacılık yapılamaz. Çağdaş bir toplu taşımacılık kurulması için fırsat. Bırakın kârı, arabaya mazot koyamıyoruz.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.