Kleemannpark ile otoparklar kapasiteyi katlayacak

Kleemannpark ile otoparklar kapasiteyi katlayacak

Yüksek standartlar için yepyeni ve yaratıcı çözümler üreten, asansör sektörünün lider ismi KLEEMANN, yeni park sistemi KLEEMANNPARK ile otopark alanlarının kapasitesini maksimum düzeye ulaştıran bir devrim yaratıyor.

Trafiğe çıkan araç sayısı her geçen gün artıyor. Bu sayı, 1 yıl içinde yüzbinleri buluyor. Sonuç ise daha yoğun trafik ve otopark sıkıntısı olarak kendini gösteriyor. Bunun için en önemli çözüm yollarından biri ise her binanın kendi otoparkına sahip olması ya da mevcut otopark kapasitesinin artırılması. Ürün yelpazesini her geçen gün artırarak, yüksek standartlar için yepyeni ve yaratıcı çözümler üreten, asansör sektörünün lider ismi KLEEMANN, yeni park sistemi KLEEMANNPARK ile otopark alanlarının kapasitesini maksimum düzeye ulaştıran bir devrim yaratıyor.

Park alanlarının kapasitesi 2 katına çıkıyor…

Yeterli park alanı bulunmayan yerlerde, hidrolik park asansör sistemlerinin kurulumuyla 1 ya da 2 araçlık park alanlarına 2 ya da 4 araç park edebilme olanağı sağlayan bu sistem, park alanlarının kapasitesini iki katına çıkarıyor. Firma, park edilecek bölgeye rampa inşa edilememesi durumunda da 2 ve daha fazla katlar arasında dikey araç taşınması için özel oto sistemleri ile çözüm getiriyor. KLEEMANN Ar-Ge mühendislerinin üstün tasarım bilgisi ve yoğun çalışmaları sonucu ortaya çıkan KLEEMANNPARK, kolay ve hızlı montaj özellikleri ile de dikkat çekiyor.

KLEEMANN KPS Otopark Sistemleri, otoparkların kapasitesini ikiye katlıyor...

Otoparkınızın kapasitesini artırmak istiyorsanız KLEEMANN’ın hidrolik otopark KPS sistemi en pratik çözüm. KPS Sistemi özellikle yeni yapılan binalardaki park alanlarını genişletmek ve daha fazla araç park edebilmek için her ayrıntısıyla mükemmel... Bu sistem ile 1 ya da 2 araçlık park yeriniz iki katına çıkarak 2 ya da 4 araçlık kapasiteye kavuşuyor. Makine direktifi 2006/42 EC ve EN 14010 standartlarına uygun olarak imal edilen sistem, farklı alanlara farklı uygulama olanakları da sunuyor. Çeşitli büyüklük ve tipte araçların park edilebilmesini mümkün kılan KPS Sistemi için gereken tek şey ise yeterli derinlik ve yüksekliğin olması. Ek park alanı yaratan bu sistemde üstteki araç, park yeriyle tamamen bağımsız konumda kalıyor ve alttaki aracı hareket ettirmeye gerek olmaksızın park yerinden çıkarılabiliyor.

KLEEMANNPARK KTS Araç Platformu, otoparklara konfor taşıyor…

KLEEMANN’ın getirdiği bir diğer yenilik ise KLEEMANNPARK Araç Platformu KTS... Söz konusu platform, aracınızın otoparka ulaşımını sağlayabilmek amacıyla özel olarak geliştirilmiş bulunuyor. İki ya da daha fazla kat arasında, çok az kuyu dibine ihtiyaç duyacak şekilde uygulanabiliyor. Böylece rampa yapılamayacak alanlar ve binalar için en uygun çözümü sunarak aracınızın otoparkınıza taşınmasını sağlıyor. 2006/42 EC makine direktifine uygun olarak üretilen KTS Araç Platformu modelinin bir diğer avantajı, 12 metreye kadar dikey taşıma kapasitesine sahip olup kolay kurulum ve bakım şartlarına sahip olması. Ayrıca KTS, benzerleri arasında düşük maliyet olanağı ile de rakipsiz.   

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.