Krone ve LKW WALTER, 40 yıllık ortaklıklarını 40 bininci treyler ile taçlandırdı

Krone ve LKW WALTER, 40 yıllık ortaklıklarını 40 bininci treyler ile taçlandırdı

Krone, 40.000'inci treylerin törensel teslimi için Avusturyalı lojistik devi LKW WALTER'dan bir heyeti ağırladı. İki şirket teslimatın yanı sıra, 40 yıllık iş birliklerini de kutladı.

Krone Holding SE Denetim Kurulu Başkanı Bernard Krone ve Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH Genel Müdürü Ingo Geerdes, WALTER GROUP Holding AG CEO'su Christian Bernegger ve LKW WALTER Internationale Transportorganisation AG Kıdemli Yönetim Direktörü Karl Schauer'in yanı sıra Emsland'daki WALTER LEASING GmbH Genel Müdürü Anton Dietrich'i ağırladı. Devir teslim sırasında Ingo Geerdes, uzun yıllar süren başarılı işbirliğine övgüler yağdırdı.

LKW WALTER ile 40 yıllık ortaklık ve üretilen 40.000 ünite

1924 yılında kurulan ulaştırma organizasyonu LKW WALTER, Avrupa'da tam kamyon yükü taşımacılığında lider bir kuruluş olarak öne çıkıyor. Yüzde 100 aile şirketi olan Avusturyalı özel şirket, 1.650 çalışanıyla yılda 1,7 milyondan fazla tam kamyon yükü elleçliyor. LKW WALTER, 1984'ten beri kombine karayolu/demiryolu taşımacılığının ve kısa deniz taşımacılığının geliştirilmesinde öncü rol oynuyor.

LKW WALTER Internationale Transportorganisation AG Kıdemli Yönetim Direktörü Karl Schauer, 'Krone vinçli römorklarımız Avrupa genelinde demiryolu ve denizyolunda günlük olarak kullanılıyor. Karayolu taşımacılığından kombine taşımacılığa geçerek kirletici emisyonların azaltılmasına önemli katkıda bulunuyoruz ve yılda toplam 329.000 tonun üzerinde CO₂ azaltımı elde edebiliyoruz” diye konuştu.

Yıl dönümü aracının teslimine ek olarak, Emsland'a yapılan iki günlük ziyaret, Werlte ve Herzlake'deki Krone fabrikalarının yanı sıra Spelle'deki Krone tarım makineleri üretim tesisinin turunu da içeriyordu. Burada, Avusturya'dan gelen konuklar ayrıca Krone şirketinin küçük bir demirhaneden küresel olarak faaliyet gösteren bir tarım makineleri ve ticari araç üreticisine dönüşümünü canlı bir şekilde belgeleyen Krone Müzesi'ni de ziyaret etti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.