Petrol Ofisi ve Chevron'dan stratejik işbirliği

Petrol Ofisi ve Chevron'dan stratejik işbirliği

Madeni yağ pazar liderliğinde üst üste dördüncü yılını geride bırakan Petrol Ofisi, dünyanın önde gelen petrol ve madeni yağ şirketlerinden biri...

Madeni yağ pazar liderliğinde üst üste dördüncü yılını geride bırakan Petrol Ofisi, dünyanın önde gelen petrol ve madeni yağ şirketlerinden biri olan Chevron ile deniz yağları üretim ve tedariği konusunda önemli bir işbirliğine imza attı.

Türkiye’nin kendi alanında en büyük üretim ve dolum tesisi olan Derince Teknoloji ve Üretim Merkezi’nde dünyanın en ileri teknolojileri ile geliştirdiği ürünlerle, yüksek performans ve üstün koruma sağlayan Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Chevron deniz yağlarının üretimini gerçekleştirecek. Sektörün iki lider kuruluşu tarafından imzalanan bu anlaşma doğrultusunda, uluslararası yük ve yolcu gemileri, Türkiye bağlantılı gerçekleştirecekleri tüm seferlerde, Petrol Ofisi tarafından Türkiye’de üretilen Chevron deniz yağlarına, Petrol Ofisi’nin yaygın satış ağı sayesinde kolaylıkla ulaşabilecekler. Chevron markalı geliştirilmiş deniz yağlarının temin edilebilmesine imkân sağlayan bu işbirliği çerçevesinde, Chevron deniz yağlarının üretim, lojistik ve ikmal hizmetleri Türkiye’de ilk kez Petrol Ofisi tarafından gerçekleştiriliyor olacak.

Chevron Deniz Ürünleri Genel Müdürü, Pedro Cardenes, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Chevron, Türkiye’de ticaret yapan veya boğazlardan transit geçen yabancı gemiler de dâhil olmak üzere; Türkiye’deki bütün müşterilerine, Chevron’un deniz yağları ile ilgili tüm ürün ve hizmetlerini sunmak için Petrol Ofisi ile işbirliği gerçekleştirmekten büyük memnuniyet duymaktadır. Bu işbirliğinin sonucu olarak müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerimizi genişletmeyi heyecanla bekliyoruz”.

Petrol Ofisi Ticari Satışlar ve Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu ise “ Sektörün lideri olarak,  önemli işbirliklerine imza atmaya, üstün kaliteli ürün ve hizmetlerimizle yenilikler sunmaya devam ediyoruz. Chevron ile gerçekleştirdiğimiz bu birliktelik Türkiye karasularında ticaret yapan veya boğazlardan transit geçen tüm yerli ve yabancı gemilerin Chevron ürünlerine kolaylıkla ulaşmalarına olanak tanıyacaktır. Bununla beraber, Chevron’un geniş ağı sayesinde dünya üzerinde 600’ün üstünde limanda, Türk armatörlerine ve gemi işletmecilerine de deniz yağlarını tedarik edebileceğiz. Chevron ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli işbirliğinin her iki tarafa ve özellikle de müşterilerimize fayda sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.