Pirelli 11 ilde tüketicilerle buluştu

Pirelli 11 ilde tüketicilerle buluştu

‘Roadshow Plus’ 11 ilde 19 lokasyonda tüketicilerle buluştu. Toplamda 3 bin kişiye ulaşılan etkinlik, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Eskişehir, Konya, Isparta, Antalya, İzmir ve Manisa illerinde gerçekleştirildi.

Çok çeşitli kullanım koşullarında yüksek performanslı ürünleriyle dikkat çeken Pirelli, Roadshow etkinlikleriyle 11 ilde tüketicilerle buluştu. R01 II+ ve ST01 Plus ürünlerinin lansmanlarının da gerçekleştirildiği Roadshow etkinliği, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Eskişehir, Konya, Isparta, Antalya, İzmir ve Manisa illerinde toplam 19 lokasyonda gerçekleştirildi.

Lastiklerin güvenlik ve yakıt tüketimine etkisi, uygun lastik kullanımı, lastik hava basıncı ve diş derinliği gibi konularda da bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin gerçekleştiği etkinlikte tüketiciler, Pirelli’nin yeni ürünleri 315/80 F/TR 01II+ ve 385/65 ST01Plus ile buluşma fırsatı yakaladı.  

Pirelli’nin üstün teknolojisi ile sadece Türkiye pazarı için Türkiye’de özel olarak üretilen FR:01II+ ve TR:01II+ lastikleri, çok çeşitli kullanım koşullarına uygun yeni desenler, ıslak ve kuru zeminde, düşük sıcaklıklarda daha dayanıklı, daha uzun ömürlü ve yüksek performans sağlayacak şekilde tasarlandı.

Bölgesel ve uzun yol nakliyesinde çalışan treylerlerde kullanılabilen ST:01 Plus, maksimum kilometre performansı için dizayn edildi. Güçlendirilmiş karkasıyla hem sağlamlığı hem de kaplanabilirlik özelliği iyileştirilen ST:01 Plus’lar en zorlu yol ve iklim koşullarında Pirelli’den beklenen üstün performansı rahatça gösteriyor.

Ürünlerin incelenmesinin ardından Pirelli temsilcileri tarafından Pirelli’nin filolara verdiği hizmetler ve yeni uygulamalar anlatıldı, tüketicilerin soruları yanıtlandı.

pirelli-tuketici-bulusmasi-(3).jpgpirelli-tuketici-bulusmasi-(2).jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.