Pirelli, ağır vasıta acenteleriyle buluştu

Pirelli, ağır vasıta acenteleriyle buluştu

Pirelli, ağır vasıta yetkili satıcılarının Kıbrıs’ta bir araya geldiği toplantıda ağır vasıta lastik pazarı 2015 performansı, 2016 hedefleri ve stratejileri paylaşıldı.

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden Pirelli, yetkili satıcı buluşmalarından bir yenisini daha gerçekleştirdi. Pirelli, bu defa ağır vasıta lastikleri yetkili satıcısıyla Kıbrıs’ta bir araya gelirken, gerçekleştirilen buluşmada Pirelli’nin projeleri, gelecek hedefleri ve değerlendirilmeler paylaşıldı.

Pirelli yetkili satıcılarının yanı sıra, Pirelli Ticari Lastikler MEA Bölge CEO’su Murat Akyıldız ile Pirelli Satış ve Pazarlama ekibinin de katıldığı toplantıya, yetkili satıcılar büyük ilgi gösterdi. Katılımcılarla, ticari araç lastik pazarı 2015 yılı değerlendirmesi ve 2016 yılı hedeflerinin yanı sıra dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeler ve lastik sektörünün geleceği hakkında da değerli bilgiler paylaşıldı.

Toplantı gerçekleştirilen gala yemeği ile sona ererken, çeşitli alanlarda üstün başarı gösteren yetkili satıcılara ödüller verildi.

pirelli-agir-vasita-acente.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.