Pirelli Elect'e İspanya'dan En İyi Teknolojik İnovasyon Ödülü

Pirelli Elect'e İspanya'dan En İyi Teknolojik İnovasyon Ödülü

Ödülleri kazananlar, lastik ve otomobil parçalarından ilgili destek hizmetlerinin yönetimine kadar sektörün çeşitli segmentlerinde çalışan yaklaşık 12.000 otomotiv profesyonelinin oylarıyla belirleniyor.

Pirelli’nin Elect teknoloji paketi, İspanya’daki üçüncü Hevea Lastik Sektörü Ödülleri (Los Premios Hevea de la Industria del Neumático) töreninde “2021’in En İyi Teknolojik İnovasyonu” ödülünü kazandı. Europneus dergisi tarafından verilen ödüllerle lastik ve otomotiv parçaları sektöründeki şirketlerin başarılı çalışmaları takdir ediliyor.

Ödülleri kazananlar, lastik ve otomobil parçalarından ilgili destek hizmetlerinin yönetimine kadar sektörün çeşitli segmentlerinde çalışan yaklaşık 12.000 otomotiv profesyonelinin oylarıyla belirleniyor.

PIRELLI ELECT LASTİKLERİN ÖZELLİKLERİ

Elect lastikler, elektrikli ve şarj edilebilir hibrit araçların kendilerine özgü teknolojik koşullarını karşılamak, performanslarını ve sürüş keyfini artırmak amacıyla Pirelli tarafından dünyanın önde gelen otomobil üreticileriyle iş birliği içinde geliştiriliyor. İlk kez 2019 yılında Cenevre Otomobil Fuarı sırasında tanıtılan bu lastikler menzili artırmak için düşük dönme direnci, mükemmel konfor için daha düşük yol gürültüsü, anlık torku azaltmak için anında kavrama ve bataryalı bir aracın ağırlığını desteklemek için güçlü bir yapı gibi çeşitli avantajlar sunuyor. Pirelli Elect aralarında Porsche Taycan (Elect işaretli lastiklerin kullanıldığı ilk otomobil) ve Ford Mustang Mach-E GT gibi en yeni modellerin de olduğu pek çok elektrikli otomobilde orijinal ekipman olarak kullanılıyor.

En iyi teknolojik inovasyon alanında Hevea ödülünü kazanmak, Pirelli’nin üstün kaliteli ve yüksek teknolojili ürünler geliştirme kararlılığını vurguluyor. Car and Driver adındaki İspanyol dergisinin geçtiğimiz Aralık ayında güvenlik inovasyonları için Cinturato All Season SF2’ye verdiği “”Güvenlikte gelişim” ödülü ve İngiliz evo dergisinin P Zero’yu “2021’in en iyi yüksek performans lastiği” seçmesi de bu taahhüdü teyit ediyor.

Pirelli Ar-Ge ve Cyber Kıdemli Başkan Yardımcısı Pierangelo Misani şu açıklamada bulundu: “Otomotiv sektörünün bütünüyle çok kritik bir dönüm noktasında olduğu bir zamanda bu ödüle layık bulunmamız, teknolojik inovasyonun sürekli evrilen bir pazarda rekabet etme açısından kilit bir rolü olduğunu gösteriyor. Bu ödül ayrıca Pirelli Elect’in modern elektrikli araçların avantajlarını geliştirme konusundaki bilgi birikimimiz sayesinde pazarda ve otomobil üreticileri nezdinde gördüğü ilginin de teyidi niteliğinde.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.