Seger Korna, Automechanika’da otomotivcilerle buluşacak

Seger Korna, Automechanika’da otomotivcilerle buluşacak

Seger Korna, İstanbul’da 9-12 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenecek Automechanika İstanbul 2015 Türkiye Fuarı’na katılıyor. Otomotiv endüstrisini bir araya getirecek fuarda Seger Korna yeni ürünlerini de tanıtacak.

Bugün ülkemizde ve dünyada önemli araç üreticileri ile yaptığı anlaşmalarla elektrikli ve havalı korna üretiminde bir dünya markası haline gelen Seger Korna, İstanbul’da otomotiv endüstrisini bir araya getirecek Automechanika İstanbul 2015 Türkiye Fuarı’na katılıyor. Seger Korna, 9 – 12 Nisan 2015 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8. Hol D 140 numaralı stantta ürünlerini sergileyecek, yeni ürünlerinin de tanıtımını yapacak.

Türk ve Avrupa endüstrilerini bir araya getiren fuara geçtiğimiz yıl 40 ülkeden bin 475 kişi, 123 ülkeden 44 bin 469 ticari ziyaretçi katılmıştı. Avrupa’nın 1 numaralı otomotiv endüstrisi ve satış sonrası etkinliği olan fuar, bölgedeki tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirirken aynı zamanda da KOBİ'lere pazara giriş imkanı sağlıyor.

SEGER KORNA HAKKINDA

Hem üretimde hem de korna ticaretinde dünya çapında varlık gösteren yüzde 100 yerli sermayeli Seger Korna bugün ülkemizde ve dünyada önemli araç üreticileri ile yaptığı anlaşmalarla elektrikli ve havalı korna üretiminde bir marka haline geldi. Seger; Renault, Isuzu, Audi, Honda, Mercedes-Benz, Volkswagen, Tesla, Nissan, Ford, Dacia, ağır vasıta ve iş makinalarında BMC, Karsan, JCB, Iveco, Temsa, Otokar, DAF, traktör ve tarım makinalarında Hattat, Çukurova, Erkunt, Hidromek, Tümosan, Türk Traktör, Taral, Bozok Traktör, Hars Traktör, motorsiklet grubunda ise Indian Motorcyle, Bigdog, Victory, Polaris gibi dünya devlerinin kornalarını tedarik ediyor. 2014 yılında yaklaşık iç ve dış piyasaya 11 milyon adet korna üretimi yapan  Seger Korna, Amerika, Avrupa, Afrika ve Asya’da dünyanın 60’tan fazla ülkesine satış yapıyor.

LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.