Seger Korna, otomotiv endüstrisi ile buluşacak

Seger Korna, otomotiv endüstrisi ile buluşacak

Seger Korna, 7-10 Nisan tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Automechanika İstanbul 2016 Türkiye Fuarı’na katılacak. Otomotiv endüstrisini bir araya getiren fuarda Seger Korna yeni ürünlerini de tanıtacak.

Ülkemizde ve dünyada önemli araç üreticileri ile yaptığı anlaşmalarla elektrikli ve havalı korna üretiminde bir dünya markası haline gelen Seger Korna, İstanbul’da otomotiv endüstrisini bir araya getiren Automechanika İstanbul 2016 Türkiye Fuarı’na katılıyor. Seger Korna, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yer alacak ve yeni ürünlerinin de tanıtımını yapacak.

Seger Korna Genel Müdürü Tülin Tezer, fuarın sektörün buluşması, yeniliklerin ve yeni ürünlerin tanıtımı açısından bir çok fırsatı bir araya getirdiğini belirterek “Fuar, her yıl otomotiv endüstrisinin yanı sıra otomotiv yan sanayi aktörlerini bir araya getiriyor. Seger Korna olarak bu yıl da Automechanika İstanbul’da yeni ürünlerimizi tanıtma imkanı bulacağız. Seger’in hedefi Güney Amerika’dan Rusya’ya, Ortadoğu’dan Uzakdoğu’ya kadar OEM ve after market'te söz sahibi olan global bir marka olmak. Bunun için de sadece İstanbul’da değil, dünya çapında düzenlenen benzer fuarlara da katılacağız” dedi.

Avrupa’nın 1 numaralı otomotiv endüstrisi ve satış sonrası etkinliği olan fuar, bölgedeki tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirecek aynı zamanda da KOBİ'lere pazara giriş imkanı sağlayacak.

Türk ve Avrupa endüstrilerini tekrardan bir araya getirecek fuarda geçtiğimiz yıl 41 ülkeden 1667 katılımcı yer almış, 46 bin 382 ziyaretçi katılmıştı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.