Tayvan'lı Evergreen Line'na en iyi kargo hattı ödülü

Tayvan'lı Evergreen Line'na en iyi kargo hattı ödülü

Cargonews Asia'nın yayın sponsorluğunda bu yıl 28.'si düzenlenen Asya Navlun ve  Tedarik Zinciri Ödülleri  (AFSCA) 17 Haziran 2014'te...

Cargonews Asia'nın yayın sponsorluğunda bu yıl 28.'si düzenlenen Asya Navlun ve  Tedarik Zinciri Ödülleri  (AFSCA) 17 Haziran 2014'te sahiplerini buldu.  Küresel okyanus taşıyıcı Evergreen Line "Intra-Asya En İyi Kargo Hattı" layık görüldü. Ödül Şangay'da düzenlenen törenle Evergreen Line adına Master International Shipping Agency Başkan Yardımcısı Derek Lo aldı.

Bu yıl "Best Shipping Line - Intra-Asia"  ödülü Evergreen Line'a gitti.

Doğu Asya, Güneydoğu Asya, Hindistan Yarımadası ve Orta Doğu'da liman hizmeti vermekte.  Asya pazarında 60 servis yolu sunuyor.

Evergreen Line hakkında? 

Evergreen Line, Evergreen Grubu'nun dört nakliye şirketleri için birleşik ortak ticari adıdır. Marka 'Evergreen Line' için uluslararası pazarlama amaçlı kullanılan Evergreen Marine Corp (Taiwan) Ltd , Italia SpA Marittima , Evergreen Marine (UK) Ltd ve Evergreen Marine (Hong Kong) Ltd.  Evergreen 1 Mayıs 2007 'de kuruldu.

Beşinci okyanus taşıyıcı Evergreen Marine (Singapore) Pte Ltd ayrıca May 1, 2009 etkili ortak hizmet anlaşması imzaladı. Evergreen Line, yaklaşık 850,000 TEU kapasitesi ile 190 üzerinde gemi ile dünyanın en büyük dördüncü konteyner filosuna, sahip.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.