TIRPORT ile 2 bin lojistik firması dijital dünyaya açılacak

TIRPORT ile 2 bin lojistik firması dijital dünyaya açılacak

Tırport; lojistik firmalarının operasyonlarını gerçek zamanlı ve konum tabanlı izleyerek yönetmelerine imkân verecek olan ‘teknolojik altyapıyı’ sağlamaya hazır. Ülkemizdeki 2 bine yakın lojistik firmasına dijital dünyanın kapıları Tırport ile aralanıyor.

Türkiye’nin lojistik Startup’ı Tırport; lojistik firmalarının operasyonlarını gerçek zamanlı ve konum tabanlı izleyerek yönetmelerine imkân verecek olan ‘teknolojik altyapıyı’ sağlamaya hazır. Ülkemizdeki 2 bine yakın lojistik firmasına dijital dünyanın kapıları Tırport ile aralanıyor.  

Tırport sayesinde, dijital dünyaya yelken açacak olan lojistik firmaları günlük işlerini, yüzlerce çalışan ve onlarca telefon görüşmesiyle yapmak yerine, laptop veya cep telefonlarından birkaç adımda yönetebilecek. Aynı zamanda kullanılacak dijital platformlar, firmaların ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilecek.

Türkiye, karayolu taşımacılığında dünya lideri

Ülkemizde, nakliyenin %92’si karayolları ile gerçekleştiriliyor. Bu oran ile Türkiye, karayolu taşımacılığında dünya lideridir ve her gün yaklaşık 900 bin kamyon yük almaktadır. Ülke geneline yayılan bu denli büyük bir operasyonun yönetimi, lojistik firmaları tarafından her gün, olağanüstü bir efor harcanarak yönetilmeye çalışılıyor. Oysa, şuan dünyanın gündeminde olan Uberizasyon Akımı (Hizmetlerin UBER örneğinde olduğu gibi gerçek zamanlı ve lokasyon tabanlı dijitalleşmesi) sayesinde, lojistik sektöründeki iş süreçleri, birkaç adım ile cep telefonları ve bilgisayarlardan yönetilebiliyor.

Lojistik sektörü, Tırport’la cebe girdi

Sayıları 2 bini yakın lojistik firmaları, istisnasız her gün, kendi bünyeleri dışındaki binlerce “güvenilir” şoför ve araca ulaşabilmek ve günlük sevkiyatlarını “sorunsuz” yönetebilmek için insan üstü bir efor sarf etmektedir. Çünkü, her gün yaklaşık 900 bin kamyonun yük aldığı sektörde, lojistik firmalarındaki “Özmal” adını verdiğimiz kendine ait kamyon sayısı %10’ların altındadır. Bu nedenle de lojistik firmaları, binlerce bireysel kamyonu (güvenlik araştırmalarından geçmiş ve onaylı) kendi havuzlarında hazır tutmaktadır. Süreci, sıkıntısız yönetmek için de ciddi bir insan kaynağına ve zamana ihtiyaç duyuluyor. Ancak, günümüz Uberizasyon Akımı dönemidir. Tırport’un ortaya koyduğu sıra dışı teknolojiler ile, lojistik operasyonlarının daha hızlı ve etkili yapılmasına olanak sağlanıyor. İş sürecinin her kademesinde, ciddi bir tasarruf göze çarpıyor. Özetle, Tırport’a üye olan kurumsal firmalar (Nakliye/Lojistik Firmaları vb.),  artık Tırport CRM & ERP teknolojileriyle, hem kolay, hem de güvenilir bir operasyon yönetimi yapabilecektir. Tüm operasyonlar, kişiselleştirilmiş gösterge panellerinden anlık olarak izlenmektedir.  

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.