Tırsan, geçen yıl 1.1.milyar dolarlık treyler ihraç etti

Tırsan, geçen yıl 1.1.milyar dolarlık treyler ihraç etti

TİM İlk 1000 İhracatçı Firma 2021 sonuçları yayınlandı. Tırsan, 2021’de de treyler sektörünü zirveye taşırken, son 5 senedir sürdürdüğü başarısıyla 1.1 milyar dolar ihracat gerçekleştirerek, sektör tarihinde bir ilke imza attı.

Tırsan, üretim ve Ar-ge gücüyle Avrupa’nın en geniş ürün gamını üretebilen tek üretici olarak, Adapazarı Mega Kampüs’ünde ürettiği her sektördeki müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan, en verimli, kaliteli ve uzun ömrürlü araçlar ile 70’ten fazla ülkedeki müşterilerinin rekabet gücünü sürekli arttıryor. Son 5 sene içerisinde, TIM İlk 1000 İhracatçı Firma Listesi’nde her zaman ilk 20’de treyler sektörünü tüm otomotiv sektörünün zirvesine taşıyan Tırsan 2021 sonuçlarıyla da sektörün gücüne güç kattı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) açıkladığı İlk 1000 İhracatçı Firma Listesi’nde gene zirvede yer alan Tırsan, 2021 yılında gerçekleştirdiği 237.9 milyon dolar ihracat ile Otomotiv sektöründe 14. genel sıralamada ise 84. sırada yer aldı.

Tırsan, ISO Türkiye’nin en büyük sanayi şirketleri listesi 2021’de otomotiv sektöründe 8. sırada yer alarak, Türkiye’nin 100% Türk sermayeli otomotiv üreticisi oldu.

Türkiye’nin ilk Ar-Ge Merkezi’nde geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle sektöre yön veren Tırsan; 2021 yılında başarılarını sürdürdü. Haftada 1 patent alan Tırsan, Turkish Time bağımsız araştırmasında tüm sektörler içerisinde en çok patent alan 3., çalışan başına patent sayınına göre de 1. sırada yerini aldı.
Tırsan, treyler sektörünün en prestijli inovasyon ödülü olan “2021 Avrupa İnovasyon Ödüllerinde 4 ödül birden kazandı. Böylece, yalnızca son 3 dönemde 7 farklı kategorinin hepsinde ödül alarak bu kadar kısa sürede bu başarıya imza atan ilk ve tek şirket unvanını aldı.

Tırsan, kendi teknolojisini üreterek, geliştirdiği ürün ve hizmet çözümleri ile müşterilerinin ilk tercihi olmaya, ihracat başarılarını sürdürmeye ve Türkiye treyler sektörünü ileriye taşımaya devam edecektir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.