TIRSAN, güçlü ekipleriyle 46 yıldır lider

TIRSAN, güçlü ekipleriyle 46 yıldır lider

TIRSAN, treyler sektörünü üretim ve ihracatta Türkiye’nin zirvesine taşıdı. Yalnızca bir senede 22 yeni araç ve 50 inovasyonu sektör ile buluşturdu, yatırımlarını her yıl artırarak sürdürüyor.

Tırsan, yetkin, deneyimli ekipleriyle ile müşterilerinin rekabetçiliğini artıracak ürün geliştirmelerine hız kesmeden devam etti. Tüm süreçlerde müşterilerinin her zaman yanında olarak, 2022 yılında da sefer sayısını artırmak ve operasyonlarında verimlilik hedeflerine ulaşmak isteyen firmalarının ilk tercihi oldu.

Müşterilerinin başarısı için tedarik, teslimat, servis ve tüm ihtiyaçlarını azami özen ile karşılayan Tırsan ekipleri, Türkiye’nin gelişen ihracat başarısında, nakliyecileri en sağlam ve uzun ömürlü, kullanıcı ve bakım dostu ürünleriyle ve tüm süreçlerde destekledi.

Tırsan Uzman Ekipleri İnovasyon ile Sektörü İleriye Taşıyor

Tırsan, yalın üretimi ve mühendislik birikimi ile Avrupa’nın en geniş ürün gamını üretebilen tek üreticidir. Sektörün ilk Ar-Ge merkezinde çalışan 150’den fazla mühendis kadrosu ile haftada 1 patent alarak, Otomotiv Sektörünün en çok patent alan 2. üreticisidir. Uluslararası deneyimi, mühendislik birikimi ve yalın üretim altyapısı ile müşterilerinin rekabet gücünü artıran Tırsan yetkin ekipleri yalnızca 2022 yılında 22 yeni ürünü ve 50 inovasyonu sektörle buluşturdu.

Avrupa Treyler Inovasyon Ödüllerinde yalnızca 3 dönemde tüm kategorilerde ödül alan ilk ve tek üretici Tırsan, 2022 İnovasyon ödüllerinde de 2 ödül birden alarak, toplam 9 ödülle treyler teknolojisini tüm Avrupa için geliştirmeye devam ediyor.

Tırsan, Hem Üretimde Hem İhracatta Treyleri Tüm Otomotiv Sektörünün Zirvesine Taşıdı

Tırsan, İstanbul Sanayi Odası 2021 Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi kuruluşu listesinde, treyler sektörünün tek temsilcisi, otomotiv sektörünün 8. ve 100% Türk sermayeli en büyük şirketi olurken, genel listede 116. sırada yer aldı.

Tırsan, son 5 yıl içerisinde toplam 1.1 milyar doların üzerinde ihracat gerçekleştirdi. Türkiye İhracatçılar Meclisi 2021 ilk 1000 firma içerisinde, treyler sektörünü zirveye taşıyarak, otomotiv sektöründe 14., genel sırada 84. sırada yerini aldı.

Tırsan Ekipleri Operasyonları Her Gün Daha da Çevikleştiriyor

Yalın prensipleri ile homologasyondan kaliteye, teknoloji yönetiminden satış sonrası hizmetlere kadar tüm Tırsan ekipleri her gün 30 sürekli gelişim projesini devreye alarak süreçlerini sürekli iyileştiriyor ve müşteri için değer yaratmaya devam ediyor.

Tırsan, Sektör ve Müşterileri İçin Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

Avrupa’nın en büyük ve donanımlı üretim tesislerinden Adapazarı Mega Kampüs’ünde, 81 üretim teknolojisi ile 365.000 metre karede üretim yapan, Tırsan akademi ile ekiplerinin yetkinliğini sürekli geliştiren Tırsan aynı zamanda son 5 senede 40 milyon avrodan fazla altyapı, modernizasyon, verimlilik ve güvenlik yatırımı yaptı.

46. yılını başarılar ile karşılayan sektörün öncü ve güvenilir lideri Tırsan, sürekli gelişim çerçevesinde kendini sürekli yenilerken, deneyimli ve çevik ekipleri, mühendislik gücü, yalın üretim altyapısı ile başta müşterileri olmak üzere tüm paydaşları için güvenilir bir iş ortağı olmaya devam ederken, lider olmanın sorumluluğunu almış ekipleri ile tüm sektör için sürekli kalıcı değer üretmeye devam diyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.