Tırsan’dan, Barlas Lojistik’e 30 intermodal tenteli multi ride teslimatı

Tırsan’dan, Barlas Lojistik’e 30 intermodal tenteli multi ride teslimatı

Tırsan; lojistik sektörünün öncü firmalarından Barlas Lojistik’e 30 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride teslim etti. Firmanın filosundaki Tırsan araç sayısı 150 adede ulaştı.

Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Barlas Lojistik Kurucu Ortağı Murat Aslan ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Tırsan olarak 70’den fazla ülkedeki müşterilerimize hizmet veriyor, Ar-Ge merkezimizde geliştirdiğimiz ürünlerimiz ile rekabet güçlerini artırıyoruz. 2023 TAYSAD Ödülleri Patent kategorisinde 1.lik ödülünün sahibi ve en Çok Patent Tescili Alan Üyeler kategorisinin dördüncü kez şampiyonu olduk. Bugün teslimatını yapmış olduğumuz araçlar da Ar-Ge yetkinliğimizin ve üretim gücümüzün en seçkin örneklerindendir. Sektörün öncü lojistik firmalarından Barlas Lojistik ile başarılı bir iş birliği içerisindeyiz, bu iş birliğimizin daha uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum” açıklamalarında bulundu.

Barlas Lojistik Kurucu Ortağı Murat Aslan, gerçekleştirilen teslimat töreninde yaptığı konuşmada ise; Firmamız Türkiye, Avrupa ve Türki Cumhuriyetleri arasında 2011 yılından bugüne kadar modern araç filosu ile karayolu, havayolu, denizyolu ve demiryolu taşımacılığını, lojistik tesisleri ve uluslararası çözüm ortakları ile profesyonel hizmet sunmaktadır. Barlas Lojistik güvenilir, güçlü, saygın, efektif, müşteri odaklı, doğaya saygılı, anında bilgi akışına ve bunun gerektirdiği güncel teknolojiye önem veren, alanında “Lider Şirket” olmayı vizyon edinmiş yapısıyla gelişime ve büyümeye devam etmekteyiz” dedi.

Aslan sözlerine şu şekilde devam etti; “Tırsan ile uzun yıllardır başarılı bir iş birliği içerisindeyiz, Tenteli Perdeli Multi Ride araçlarında bulunan tren yükleme sistemi ile intermodal taşımalarımızda müşterilerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet sağlayabileceğiz. Bunun yanı sıra araçların güçlü şasi yapısı, ayarlanabilir 5. Teker yüksekliği ile farklı çekiciler ile kullanabileceğiz. Çatı kaldırma sistemi ve farklı iç net opsiyonları ile operasyonlarımızda hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sağlayacağız. Ayrıca, Tırsan Treylerlerin şasisinin KTL kaplamalı olması sayesinde araçlar 10 yıl paslanmazlık garantisi altına alınıyor. Böylece araçlarımızın 2.el değeri yükseliyor, hem alırken hem de satarken kazanıyoruz. Öte yandan Tırsan’ın sahip olduğu geniş servis ağı ve bünyesinde bulunan uzman kadrosu ile vermiş olduğu kaliteli hizmetlerinden de faydalanabiliyor olmak bizim için oldukça memnuniyet verici” ifadelerini kullandı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.