Trans.eu'dan Yeni Rapor: Dijital Yük Taşımacılığı - Fırsatlar, Zorluklar ve Genel Değerlendirme

Trans.eu'dan Yeni Rapor: Dijital Yük Taşımacılığı - Fırsatlar, Zorluklar ve Genel Değerlendirme

Dijital yük taşımacılığı nedir? Avrupa'daki taşımacılık şirketlerinin dijitalleşme düzeyi nedir? Şu anda hangi dijital araçları uygulayabilirsiniz? Trans.eu'nun hazırladığı son raporda bu soruları ve daha fazlasının yanıtlarını bulacaksınız.

Raporun içeriği:

- Piyasa koşullarının analizi: Şu anda teknolojilere yatırım yapmak için iyi bir zaman olup olmadığını ve eğer öyleyse hangileri olduğunu öğreneceksiniz.

- Artan iş yapma maliyetleri, sürücü eksikliği ve taşıma güvenliğinin sağlanmasıyla ilgili zorluklar karşısında dijital araçları kullanma yolları.

- Avrupa'da ve dünya genelinde taşımacılık şirketlerinin dijitalleşme durumunun değerlendirilmesi: Halihazırda kaç şirketin taşımacılığı yönetmek için teknolojiyi kullandığını ve şu anda önceliklerinin neler olduğunu öğreneceksiniz.

T&L endüstrisi şirketlerinde dijital ilerlemeyi engelleyen faktörlerin belirlenmesi:

Bu bölüm, işletmenizde karşılaşabileceğiniz engelleri anlamanıza yardımcı olacaktır.

- Yapay zeka ve blok zinciri gibi modern teknolojilerin kullanımına ilişkin öngörüler: Otomasyon, akıllı sözleşmeler ve otonom araçlar hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz.

- Nakliye şirketlerinin temsilcileriyle yapılan açıklamalar ve röportajlar: Aynı zamanda, Visline'dan bir AI Yöneticisi ile yapılan röportajı ve Found Solution'ın dijital nakliye modelini nasıl uyguladığını okuyacaksınız.

Trans.eu tarafından hazırlanan "Dijital Yük Taşımacılığı: Fırsatlar, Zorluklar ve Genel Değerlendirme" başlıklı raporun tamamını web sitelerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

lojiport-banner-1200x628.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.