Wielton Türkiye teslimatlarını ara vermeden sürdürüyor

Wielton Türkiye teslimatlarını ara vermeden sürdürüyor

Ordu Birpet Birlik Petrol 2 adet Curtain Dropside Master’ı bünyesine katarken, Eskişehir Halis Şen Otomotiv İnşaat 1 adet Curtain Dropside Master ve Cenk Global Lojistik Ltd. Şti. de 1 adet Curtain Dropside Mega Multiheight’ı filosuna dahil etti.

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye pazarında faaliyetlerine başlayan Wielton, teslimatlarına ara vermeden devam ediyor. Ordu Birpet Birlik Petrol 2 adet Curtain Dropside Master’ı bünyesine katarken, Eskişehir Halis Şen Otomotiv İnşaat 1 adet Curtain Dropside Master ve Cenk Global Lojistik Ltd. Şti. de 1 adet Curtain Dropside Mega Multiheight’ı filosuna dahil etti. Toplamda 4 adetlik Wielton teslimatının yapıldığı törenlere; Doğuş Otomotiv Wielton adına Wielton Satış ve SSH Müdürü Ozan Akbal, Marka Pazarlama Müdürü Ömer Madazlıoğlu ve Satış Bölge Yöneticisi Erkan Şenyurt ve UCR Otomotiv’i temsilen firma sahipleri Ertuğrul Uçar ve Mehmet Ali Uçar katıldı.

ordu-birpet-birlik-petrol.jpg“Kalite hemen kendini belli ediyor”

Ordu Birpet Birlik Petrol adına yeni treylerleri teslim alan Firma Sahibi Mustafa Özkan Wielton markasını tercih etmelerinde unsurların başında teknoloji, güvenlik ve kalitenin geldiğini belirterek “Wielton markası işletme maliyetlerimizin düşürülmesinde de önemli rol oynayacaktır. Bundan sonraki süreçte de bu marka ile iş birliği yapma arzusundayız “ dedi.

eskisehir-halis-sen-otomotiv-insaat.jpg“Müşteri beklentilerine en doğru cevap”

Eskişehir Halis Şen Otomotiv İnşaat Firma Sahibi Halis Şen de teslimat töreninde yaptığı konuşmada ”Lojistik sektörü artarak süren bir ivmelenme yaşıyor. Müşterilerimizin beklentilerine en doğru cevabı vermek adına Wielton markasını filomuza kattık” diye konuştu.

cenk-global-lojistik.jpg“Wielton itici gücümüz olacak”

Cenk Global Lojistik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cenkci ise, Wielton markası ile büyümeye ve güçlenmeye devam etme kararlılığında olduklarını dile getirerek “Wielton ile yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Marka bizim de itici gücümüz olacaktır” diye konuştu.

“Kısa zamanda büyük adımlar attık”

Wielton Satış ve SSH Müdürü Ozan Akbal ise yaptığı açıklamada “Wielton olarak Türkiye pazarına kısa bir zaman önce giriş yaptık. Kısa zamanda kaydettiğimiz yol ve artan teslimat sayılarımızdan mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin önde gelen lojistik firmalarının filolarına Wielton treylerlerini filolarına katmaları, markamıza duyulan güvenin ve kalitesinin de bir göstergesi oldu. Wielton olarak, Türkiye'de lojistik sektörüne yüksek teknolojisi ve kalitesiyle öne çıkan treyler çözümleri sunmayı sürdüreceğiz. Bu doğrultuda bayi ve servis yapılanmamız da durmaksızın devam ediyor” şeklinde konuştu.

“Müşterilerimize, marka kalitesini yansıtan bir hizmet vermek istiyoruz”

omer-madazlioglu-689x1024.jpgMarka Pazarlama Müdürü Ömer Madazlıoğlu ise geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına adım atan ve Doğuş Otomotiv Distribütörlüğü çatısı altında faaliyetlerine başlayan Wielton markasının beklentileri karşılayan çözümler sunduğuna işaret etti. Madazlıoğlu “Türkiye ağır vasıta sektöründe kalıcı ve tercih edilen bir yere konumlanmak istiyoruz. Bunu müşterilerimize en yüksek kaliteyi sunarak başaracağız. Yalnızca bizler değil tüm paydaşlarımız ile bu yolda hızımızı kesmeden ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Wielton Mega Multiheight treylerlerinin öne çıkan özellikleri arasında 2.85m-3.00 m arası sürüş yüksekliği sunabilen, EN 12642 CODE XL yük güvenlik sertifikasyonu, ön ve arkadan açılan kayar çatı ve perde sistemleri, sınıfının en güçlü forklift aks yüküne dayanıklı zemini (7.5 tona kadar), yük kantarı, kilometre sayacı, sürüş seviye kontrol gibi özellikle gösteren akıllı ekran sistemi ve yüksek kaliteli malzemeler bulunuyor. Ayrıca en yakın rakibine göre 520 kg’a varan ağırlık avantajı sağlaması taşımacılıktaki üstünlüğünü ön plana çıkıyor. Bu özellikler, treylerin maksimum verimlilik ve güvenlik sağlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.