Yakıt Tasarrufunun Yolu FleetGO’dan Geçiyor!

Yakıt Tasarrufunun Yolu FleetGO’dan Geçiyor!

FleetGO; araç başına yakıt tüketimi, kullanılan toplam yakıt, yakıt seviyesi, motor devri ve motor sıcaklığı gibi kritik verileri anlık olarak izlemenizi ve kayıt altına almanızı sağlıyor.

Küresel rekabet ortamı her alanda daha fazla yol kat etmeyi gerektirir. Ancak artan maliyetler ve sektörde sürdürülebilirliğe duyulan ihtiyaç, kaynakların daha etkin kullanımını zorunlu kılar. Bir filoyu yönetmek: araç verilerinin analiz edilmesini, sürüşlerin etkin planlanmasını, yakıt maliyetlerinin optimize edilmesi ve büyük ölçüde azaltılması anlamına gelir. Filo yönetim sürecinde, iş faaliyetlerinizi sınırlamadan yakıt maliyetlerinizi izlemek ve düşürmek için detaylı veriler elde etmenizi sağlayacak yenilikçi teknolojik çözümlere ihtiyacınız vardır.

Yakıt tüketiminin fazla ve yakıt maliyetlerinin yüksek olduğu ülkemizde yakıt tasarrufu büyük önem arz ediyor. FleetGO; araç başına yakıt tüketimi, kullanılan toplam yakıt, yakıt seviyesi, motor devri ve motor sıcaklığı gibi kritik verileri anlık olarak izlemenizi ve kayıt altına almanızı sağlar. Yakıt tüketimi verileriniz doğrudan araçtan alınır ve bulut tabanlı platforma gönderilir. FleetGO; yolculuk veya dönem başına yakıt tüketimini görebilme, yakıt tasarrufunu ölçümleme ve sürücü tanımlama gibi isteğe bağlı parametreler ekleyerek, sürücü başına yakıt kullanımını takip etmenize de yardımcı olur.

FleetGO’nun detaylı raporları ile bakım kilometrelerini otomatik olarak takip edebilir; sefer, güzergah ve operasyonel maliyetlerinizi gerçek verilerle hesaplayabilirsiniz. Anlık bildirimler ile sürücülerinizi 7/24 denetleyerek aşırı hız, ani fren ve kalkış, devirli kullanım gibi yakıt sarfiyatını arttıran sürüş davranışlarını anında tespit edebilirsiniz. Böylece hatalı araç kullanımı ve suistimalleri önleyerek yakıt tüketiminde ölçülebilir tasarruf sağlayabilirsiniz.

Çevreye Duyarlı Sürüş politikası doğrultusunda C02 salınımlarınız takip edilir. Böylece araç kullanımınızı optimize ederek araçlarınızın çevreye olan negatif etkilerini minimuma indirebilirsiniz. FleetGO, araçlarınızı daha çevre dostu hale getirip maliyetlerinizi düşürerek işiniz ile gezegenimiz arasındaki dengeyi kurmanızı ve korumanızı sağlar.

FleetGO Hakkında

Uluslararası lojistik sektöründe öncü FleetGO, iş ortaklarına akıllı filo yönetimi avantajı sağlayan bir teknoloji şirketidir. Başta lojistik şirketlerinin en önemli ihtiyacı olan dijital takograf yönetimi olmak üzere; sürücü ve filo performansı, araç takip sistemi, yakıt ve ısı takibi hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Akıllı algoritmalar ve iş zekası uygulamaları ile bütün araç tipleri ve farkı ölçekteki işletmeler için akıllı çözümler geliştiren FleetGO, Avrupa’nın en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biridir. 2010 yılında Hollanda’da kurulan FleetGO’nun, Almanya, İngiltere ve Türkiye’de yerleşik ofisleri bulunmaktadır. Türkiye’deki faaliyetlerine 2019 yılı itibariyle başlayan FleetGO, 2020’nin ilk aylarında sektörlerden birçok firmaya hizmet sunmaya başlamıştır. Avrupa'da 5.000'den fazla şirket her gün, operasyonlarını optimize etmek ve maliyetlerini düşürmek için FleetGO’ya güveniyor. Akıllı çözümleri ile bağlı, akıllı ve kapsamlı bir iş modeli geliştiren FleetGO; global pazardaki tecrübesini Türkiye’deki iş ortaklarının filo yönetim ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor. Çevreye duyarlı sürüş çözümleri ile öne çıkan FleetGO, akıllı, verimli ve sürdürülebilir bir değer yaratmak için çalışıyor. FleetGO hakkında daha fazlası için: www.fleetgo.com.tr

ADVERTORIAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.