Yiğit Akü ile “akıllı” yolculuk!

Yiğit Akü ile “akıllı” yolculuk!

Akıllı telefonunuza indireceğiniz uygulama sayesinde, akünüzün şarj durumundan aracınızın elektrik sistemine kadar her şeyi kolayca takip edebileceksiniz.

Yiğit Akü, teknolojinin son noktası “Akıllı Akü”yü üreterek dünyada bir ilke imza attı. Akıllı telefonunuza indireceğiniz uygulama sayesinde, akünüzün şarj durumundan aracınızın elektrik sistemine kadar her şeyi kolayca takip edebileceksiniz.

yigit-aku-(2).jpgYiğit Akü, Prestige v3.0 akıllı aküyü, "akıllı çip /mikro devre" teknolojisi ile üretti. Akıllı aküde bulunan garanti sayacı, araca ilk takıldığında devreye girer ve aracın çalışmadığı süre boyunca tüm verileri kaydeder. Aküde problem yaşanması durumunda hafızada kaydedilen veriler kullanılarak, hatanın araçtan mı yoksa aküden mi kaynaklandığının tespitini sağlar. Bluetooth teknolojisinin de kullanılabildiği Prestige-akıllı aküler, aracın kaputunu açmadan, cep telefonuyla akünün ve aracın şarj durumu kontrol etme kolaylığı sağlıyor. Uygulama sayesinde, en yakın servis ve bayi noktasını navigasyon yardımı ile ulaşmak ve online akü satın almak da mümkün.

yigit-aku-(3).jpgLOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.